İZMİR / SEFERİHİSAR - Şehit Öğretmen Mehmet İzdal İlkokulu

Ümit ATACAN - Okul Müdürü

1979 İzmir Urla doğumlu olan Okul Müdürümüz İlkokul,ortaokul ve lise eğitimini Urla´da tamamladıktan sonra, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünden mezun olmuştur. 2003 yılında Kütahya ili Tavşanlı İlçesi Elmaağacı ilkokulunda Öğretmenlik görevine başlamış, 2006 yılında Zorunlu hizmetini yapmak üzere Mardin ili Kızıltepe İlçesi Bektaş İlkokuluna tayin olmuştur. Zorunlu hizmetini tamamladıktan sonra 2010 yılında ilçemiz Ürkmez İlkokulunda göreve beşlamıştır.2014 yılına kadar bu okulda sınıf öğretmenliği yapan Okul Müdürümüz 2014 yılı Eylül ayından itibaran ilçemizde çeşitli okullarda idareci olarak çalışmıştır. 2018 yılı Ağustos ayında okulumuzdaki görevine başlayan  Okul Müdürümüz, evli olup  iki kız babasıdır.